Kilpailuista ja säännöistä

  • Kilpailut käydään oheisen aikataulun mukaan. Aikataulu on vasta luonnos, joten siihen saattaa tulla muutoksia.
  • Katsastus on avoinna torstaina klo 9-11. Joukkueen on katsastettava robottinsa ennen sillä kilpailemista. Katsastuksen jälkeen robottiin ei enää saa tehdä muutoksia.
  • SM-kilpailuissa kisataan kahdessa lajissa, yksilöhaasteessa (Robot Skills Challenge) ja tiimihaasteessa (Teamwork challenge).
  • Yksilöhaasteessa on kaksi osuutta, taitohaaste (Driver Skills) ja ohjelmointihaaste (Programming Skills). Yksilöhaasteet kukin joukkue käy suorittamassa haluamanaan aikana torstaina. Joukkueen tulos on taitohaasteen ja ohjelmointihaasteen parhaiden suoritusten summa. Suorituksia voi käydä kummassakin lajissa tekemässä kolme. Ohjelmointihaasteen voi myös jättää suorittamatta, jolloin joukkueen tulokseksi merkitään vain parhaan taitohaasteen pistemäärä.
  • Tiimihaasteessa pelataan torstaina harjoitusotteluita. Karsintaottelut ja neljän parhaan joukkueen finaali pelataan perjantaina.
  • Harjoitus- ja karsintaotteluiden tarkemmat aikataulut joukkueet saavat ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Palkintojenjakotilaisuudessa palkitaan parhaat joukkueet yksilöhaasteessa ja tiimihaasteessa. Lisäksi tuomarit palkitsevat vähintään yhden joukkueen.
  • Tuomarit kiertävät kaksipäiväisen kisan aikana joukkueiden luona tekemässä tuomarihaastattelun. Haastattelussa tuomarit tarkastelevat robottia ja haastattelevat pelaajia. Joukkueen tulee haastattelussa esitellä robottinsa teknisiä ratkaisuja ja kertoa sen rakentamisesta. Samalla tuomarit tutustuvat joukkueen ohjelmointitiedostoon, joka on voitava tuomaristolle esitellä esimerkiksi kannettavalta tietokoneelta tai paperitulosteelta.
  • Tarkemmat säännöt löytyvät täältä: https://www.vexrobotics.fi/wp-content/uploads/2016/10/VEX-IQ-Challenge-Crossover-Pelimanuaali_2.10.2016.pdf

Joukkueen tiedot

max 6 merkkiä.

Koulun tiedot

Koulun yhteyshenkilön tiedot

Valitse kilpailulajit joihin haluatte osallistua

Opettajan tiedot

2. Opettajan tiedot

Joukkueen jäsenten tiedot.
Täytä kaikkien jäsenten tiedot.
(Jos yli 6 jäsentä, lähetä tiedot sähköpostilla osoitteeseen info@vexrobotics.fi)

Joukkueen jäsen 1.

Joukkueen jäsen 2.

Joukkueen jäsen 3.

Joukkueen jäsen 4.

Joukkueen jäsen 5.

Joukkueen jäsen 6.