Tere tulemast!

VEX Robotics Eesti

 

 

 

 

 

Palju tooteid laos!

 

 

 

VEX IQ on aivan uusi robotiikan oppimisympäristö, jonka avulla oppilaat ja opettajat pääsevät konkreettisella tavalla sisälle ohjelmoinnin, robotiikan ja automaation maailmaan. Osat liitetään nerokkaalla tavalla toisiinsa ilman työkaluja. Rakentelun voi aloittaa jo perusopetuksen 1. luokalta lähtien. Minkäänlaista ikärajoitusta robotiikan oppimisympäristön käytölle ei ole. Virallisiin kilpailuihin voi osallistua 8-14 -vuotiaat.

Lue lisää

 

Suunniteltu opetuskäyttöön

VEX Robotics -robotiikan oppimisympäristöt ovat jo alusta lähtien suunniteltu palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla opetuskäyttöä. Niitä ei ole suunnattu lelumarkkinoille. Yrityksenä VEX Robotics on keskittynyt pelkästään robotiikan oppimateriaalien kehittämiseen ja sillä on palava halu olla siinä roolissa maailman paras.

Kokonaisvaltainen oppimiskonsepti

VEX IQ ei ole vain pelkkä ohjelmoitava robotti, jolla opetellaan koodausta, vaan opetusalan asiantuntijoiden huolellisesti rakentama kokonaisvaltainen oppimiskonsepti, joka innostaa ja haastaa oppilaita sukupuolesta riippumatta ratkaisemaan ongelmia suunnittelemalla ja rakentamalla robotteja yhdessä – tiimityönä, oppien samalla oikeanlaista asennetta tekemistä kohtaan sekä monenlaisia positiivisia valmiuksia, jotka ovat tärkeässä roolissa läpi elämän.

Tekniikaltaan ylivoimainen

Uuden sukupolven ohjausyksikkö, jossa 12 i/o-porttia, tarkat ja laadukkaat anturit, tehokkaat moottorit, kestävä akku suurella kapasiteetilla, radiokauko-ohjaus, laaja ja jatkuvasti kasvava valikoima kestäviä mekaniikkaosia. Jatkuva tuotekehitys kaikilta osin.

Jatkumo alakoulusta yliopistoon

Haasteet eivät lopu missään opiskelun vaiheessa kesken! Muovirakenteinen VEX IQ on tarkoitettu robotiikan opiskeluun perusopetuksen alusta lähtien aina yläkouluun saakka, josta voidaan haluttaessa siirtyä käyttämään metallirakenteita (VEX EDR), jotka mahdollistavat suuremmat ja vieläkin kestävämmät rakenteet. Näitä voidaan käyttää jo yläkoulussa, mutta ne palvelevat hyvin toisen asteen opetusta ja yliopisto-opetusta. Ohjelmointikielenä on alusta lähtien C-kieleen pohjautuva RobotC, joten ohjelmaakaan ei tarvitse
vaihtaa opintojen edetessä tai työelämään siirryttäessä.

Haasteet ja tiimityöskentely

VEX Roboticsin oppimiskonseptiin kuuluu olennaisena osana ongelmien ratkaiseminen vaihe vaiheelta vaativampien haasteiden avulla sekä tiimityöskentely. Oppilaat eivät koskaan kilpaile toisiaan vastaan, vaan pyrkivät yhdessä ratkaisemaan tehtäviä auttamalla ja tukemalla toistensa työtä.

Maailmanlaajuinen kilpailutoiminta

Kilpaileminen viehättää ja kannustaa koululaisia opiskeluun. Etenkin, kun VEX-konseptiin kuuluu reilu peli, eksaktit haasteet ja pistelasku sekä hyvä yhteishenki. VEX Worlds 2016 -maailmanmestaruuskilpailu oli suurin robotiikkatapahtuma, mitä maailmassa on koskaan järjestetty! Kilpailutapahtumia järjestetään nyt myös Suomessa!

”Robotit rakentavat tulevaisuudessa”- kilpailu

Suomen Robotiikkayhdistys haastoi yhteistyössä Innokas-verkoston kanssa suomalaiset koulut osallistumaan ”Robotit rakentavat tulevaisuudessa”- kilpailuun. Lue lisää. VEX Robotics Suomi oli tapahtuman yhteistyökumpppani.   Kilpailun voittajat: Sarjat eskari-2...

 

2016-2017

Challenge

CROSSOVER

Vaata video

 

 

 

 

 

 

VEX IQ KIT

&

KAUBAD

 

 

 

 

 

VEX IQ & 3D -Printimine

Lae VEX IQ -3D mudelid